Peer Faurskov

Rejseleder

I 1987 rejste jeg til Sydøstasien et halvt år. Jeg opholdt mig særligt længe i Indonesien og boede ofte hos lokale landsbyfolk og lærte således det indonesiske sprog. Denne rejse gav mig lyst til at udnytte mine sprogkundskaber og min store interesse i antropologiske forhold særligt blandt folkene på øerne Sumatra og Sulawesi.

Fra 1990 til 1995 gennemførte jeg flere kulturrejser for rejsebureauet Travel Life til sjældent besøgte områder i landet for mindre grupper af danske turister.

Jeg rejste mange gange til Indonesien for at udvikle nye rejsemål for dette særlige område indenfor turistbranchen.

På mine mange rejser i forskellige kulturområder har jeg altid haft nær kontakt til lokalbefolkningen og ofte fået dem som mine nære venner.

Siden 1994 har jeg foruden Indonesien også rejst meget i Indien, Tyrkiet og Marokko. Også her har min primære kontakt været til den lokale befolkning.

De seneste år har jeg desuden rejst i Vietnam, Grækenland, Transsylvanien, Portugal og Kroatien.

Desuden har jeg medvirket i Politikens rejseguide “Rejsen Rundt i Indonesien”.

I sensommeren 2011 gennemførte jeg en vellykket kulturrundrejse for en gruppe danske rejsende til Tyrkiet i samarbejde med rejsebureauet Team Benns.

Det er planlagt, at jeg i foråret 2024 skal være rejseleder for en gruppe af historisk interesserede folk til Anatolien i Tyrkiet.

Kontakt:

e-mail: peer@faurskov.dk

Send mig en email, så vender jeg straks tilbage.