Vietnam siden

Vietnam, smukke naturscener og et hårdført folk

Foredraget tager dig med på en rejse med udgangspunkt i det nordlige Vietnam. Vi kommer til at høre om landets historie, dets geografi, menneskers livsvilkår og om de mange etniske grupper i nord.

Med udgangspunkt i landets hovedstad, Hanoi, tager vi på tur ud mod den legendariske Halong Bugt hvor jeg var på krydstogt rundt til de mange smukke klippeøer der kendetegner dette smukke og enestående sted.

I skal også følge min rejse op til det nordvestlige hjørne af det store land. Her besøgte jeg landsbyfolk af den etniske gruppe thai og vi ser deres særegne byggestil og klædedragter.

Foredraget er krydret med smukke og uforglemmelige landskabsbilleder.

fotos fra foredraget om Vietnam

I det nordligste af landet, helt ind mod grænsen til Laos, lever flere forskellige etniske grupper med særlige traditioner for madkultur og påklædning.

Vietnam er stadig et landbrugsland med utrolig smukke landskaber alle steder

En rejse til det nordlige Vietnam kan byde på et cruise togt i den enestående og helt særegne smukke Halong Bugt med dens mange tusinder af unikke limstensøer.

Hanoi er en virkelig spændende og smuk by med mange buddhistiske templer i forskellige størrelser. Vietnameserne er et religiøst folk og kommunistpartiet billiger det.

Hanoi har selvfølgelig et stor prangende museum for deres nationalhelt Ho Chi Minh.